WEBDESIGN

Website laten maken?

 

Lage kosten, professioneel ontwerp.

Als u een eigen website wilt laten maken bent u hier aan het goede adres. DenSite Webdesign ontwikkelt, bouwt en onderhoudt websites voor zowel particulieren als bedrijven. Met ruim 9 jaar ervaring in webdesign zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet.

Of u nu een eenvoudige website wilt laten maken of een gecompliceerde, of u het onderhoud van uw website zelf wilt doen of uitbesteden, hier kunt u de website laten maken die aan uw wensen voldoet.


Het design van uw website

Een eenvoudige website of een dynamische interactieve site waarmee u nieuwsbrieven kunt versturen. Densite webdesign kan het voor u verzorgen. Het design van uw webpagina gaat verder dan alleen het toepassen van uw huisstijl. Ook qua techniek komt er veel bij kijken.

Densite streeft ernaar de website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te houden, met een heldere navigatiestructuur en een duidelijke uitstraling. Een website is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Tijdens de ontwikkeling van een website wordt goed gekeken naar u en uw klanten. Wat wilt u uitdragen met uw website en wat verwacht de klant op uw webpagina te kunnen vinden? Deze factoren moeten goed op elkaar worden afgestemd. Uiteraard wordt uw website zoekmachine vriendelijk gebouwd. Goed scoren in de zoekmachines begint al bij de ontwikkeling van uw internetpagina.

Heeft u al een website maar wilt u deze uitbreiden met een nieuwsbrief systeem of een gastenboek? Ook dit kan voor u worden gerealiseerd.

 

Enkele voorbeelden van websites die we hebben gemaakt voor onze klanten.

 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, dan horen we dat graag van u.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht